dinsdag 10 mei 2022

Neem kortingen en coupons op in je content

Neem kortingen en coupons op in je content



    Nederlanders vormen een volk van zegelspaarders (al dan niet digitaal) en kortingsbonnenknippers;

    Het opnemen van allerlei kortingsbonnen kan uitstekend werken;

    Overleg ook met je leveranciers of zij een vorm van korting aan je lezers willen bieden



kortingen en coupons zorgen voor meer geld
kortingen en coupons zorgen voor meer geld

Nederlanders vormen een volk van kortingliefhebbers

Nederlanders krijgen graag korting. Dat is bekend. Dus het opnemen van allerlei kortingsbonnen of het houden van verkoopacties met korting kan goed werken. Zeker als je zelf kunst verkoopt of daarvan afgeleide producten kun je met een product van de maand al snel een heel eind komen. Ook unieke diensten kunnen werken. Bijvoorbeeld een speciale avondopening met korting. Of een speciale "moderne kunst dag" met 10% korting op alles. Mogelijkheden te over.

Ook aanbiedingen van anderen kunnen werken

Vraag ook aan leveranciers van allerlei materiaal of diensten een flinke korting op hun product die je aan je lezers en volgers mag doorberekenen.

Geld verdienen is een belangrijke drijfveer

Het verdienen van geld is één van de belangrijkste menselijke drijfveren. Dus gebruik die om aandacht voor je content op je nieuwsbrief, weblog en dergelijke te krijgen.

 Ga eens brainstormen

Het vraagt even wat brainstormen maar je zou korting kunnen geven op "het kunstwerk van de week", "de cursus of workshop van de week", op merchandise, op een lidmaatschap en noem maar op. Je krijgt er in elk geval een stevige extra motivator door op jouw content te bezoeken.

Tot slot

Er zijn vele manieren van promotie bij kunst. Op de website van Team Jetje zijn er vele terug te vinden en vaak tot in detail uitgewerkt. Ga dus naar https://teamjetje.blogspot.com




 LEES JIJ JETJE'S DAG OOK AL?


 

Meer informatie over Team Jetje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten